Managerul echipei CSS Giurgiu: „Chauncey Hardy a fost călcat în picioare! Au făcut roată în jurul lui inclusiv şi nişte fete şi au dat cu picioarele până i-a plesnit creierul!”


Managerul echipei de baschet CSS Giurgiu, Smărăndiţa Iliescu, a dezvăluit modul brutal în care a fost agresat baschetbalistul Chauncey Hardy.

Managerul echipei de baschet CSS Giurgiu, unde activa baschetbalistul Chauncey Hardy, a declarat că acesta a fost călcat în picioare, a avut capul făcut praf şi i-ar fi plesnit creierul.

Reprezentanţii Ambasadei SUA în România sunt la Giurgiu pentru a ridica lucrurile lui Chauncey Hardy

„Acest copil (Chauncey Hardy – n.r.) a fost călcat în picioare. După ce a primit un pumn în gură, o sticlă în cap şi a căzut, toţi cei prezenţi acolo, inclusiv şi nişte fete de la care a pornit acest scandal, au făcut roată în jurul victimei şi au dat cu picioarele. Nu avea absolut niciun traumatism pe tot corpul, doar capul i-a fost făcut praf. Spre neşansa lui, nu a plesnit nici pielea, nici osul. I-a plesnit creierul”, a declarat managerul echipei de baschet CSS Giurgiu, Smărăndiţa Iliescu, luni seară, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Femeia a obţiut aceste informaţii de la elevii săi cărora le este frică să vorbească cu autorităţile.

„Informaţiile pe care vi le-am spus le am de la copii, că lucrez în învăţământ, dar aceşti copii minori nu pot relata faptele, că le e teamă”, a completat Smărăndiţa Iliescu.

Lasă un comentariu