Frumoasa Aisha Gaddafi, „Claudia Schiffer din Africa de Nord” fiica liderului Muammar Gaddafi, dă mâna cu suporterii de la Bab Al-Aziziyah în Tripoli. Video! عائشة القذافي Aïcha Kadhafi


 Aisha Gaddafi, fiica liderului Muammar Gaddafi, dă mâna cu suporterii de la Bab Al-Aziziyah în Tripoli.
REUTERS/Zohra Bensemra

REUTERS/Zohra Bensemra

Aisha Gaddafi ţine in mina drapelul libian si ii saluta pe suporterii tatălul ei în Tripoli sâmbătă. Mii de libanezi au format un scut uman împotriva loviturilor aeriene posibile de către forţele aliate

REUTERS/Zohra Bensemra

REUTERS/Zohra Bensemra

REUTERS/Zohra Bensemra

REUTERS/Zohra Bensemra

O adunare masivă de suporterii lui Moammar Gaddafi la Bab Azizia, cu o sfidare împotriva forţelor internaţionale de luptă impotriva lui Gaddafi.

„Sunt aici pentru al sprijini Moammar Gaddafi şi de a se opune ameninţărilor de vest”, a declarat Ghazal Muftah, o bunica de 52 de ani, într-un sacou de armata camuflaj şi hijab, cu eşarfă pe cap, între aproximativ 400 sau cam asa s-au adunat în jurul domnitorului vastă şi bine protejat de rezidenţă. „Dacă vor să-l loveasca pe Moammar Gaddafi, ei trebuie să ne lovească in noi. Suntem cu toţii Moammar Gaddafi.”

Discuri de muzica rap trantita pe jos. Bărbaţii şi femeile au dansat şi legănat la ritmuri africane şi arabe. Tinerii au fluturat steaguri verzi denotă suport pentru Libia. Un banner a arătat o mulţime de oameni care poartă bandannas verde de pulverizare a pesticidelor pe sobolani. „Colonialismul nu va fi niciodată din nou în Libia”
A fost o sărbătoare bizara şi oarecum macabre. Dar pentru cei din această mulţime, teroriştii au fost ucişi numai în primele săptămâni de conflicte civile în întreaga ţară, şi ameninţările de occidentali au fost doar retorică goală.

„Sunt aici pentru că-l iubesc pe Moammar Gaddafi”, a declarat Fatih Mohammad, un student de 17 ani, cu un zâmbet Toothy. „Sunt gata de război. Oricum, ei nu vor îndrăzni să ne provoace.”

Aceşti oameni, a explicat vânzătorul Mohammad Hadi, au fost oameni curajoşi. El a adus chiar fiica sa de 10 ani, Hadeel, pentru lanţ uman.

„Suntem aici”, a declarat un medic student Salah Mohammad, de 24 de ani, „vom fi cu liderul revoluţiei noastre, chiar dacă vom muri.”

„Ati putea crede ca Aisha Gaddafi nu a avut nimic altceva la ce sa se gandeasca la aceste zile în afară de modelarea sprâncenele ei, se intreaba un reporter britanic. În timp ce fratele ei mai mare Saif arată ciufulit şi sună aproape la fel de nebun ca tatăl său, ea sta în mijlocul mulţimii în compusul tatălui ei, Al-Bab Azizia, aspect imaculat. În afară de faptul că ea a oprit pe moarte părul ei blond şi poartă acum un văl, ea trăieşte până la reputaţia ei în presa arabă de a fi „Claudia Schiffer din Africa de Nord”.

Gaddafi are nevoie de a prezenta o faţă atractivă pentru lume, copilul lui favorit şi unica fica ar trebui să fie cât mai familiar un locuitor de pagini de Hello ca Regina Rania a Iordaniei. În luna ianuarie a existat un zvon scurtă şi chinuitoare că a avut o aventura cu Silvio Berlusconi, care sa dovedit a fi nu mai mult de speculatiile superficial de către un ziar italian. Dar, în afară de o imagine reproduse pe scară largă, în care ea sport de acri de rostogolea încuietori blonda si o merluciu păstrăv, ea rareori asocieri în ochii publicului.

Ea a dat interviu pentru Sunday Telegraph, in octombrie anul trecut, A avut loc pe o canapea în formă de sirenă, în vila ei vaste în suburbiile din Tripoli. Când a fost întrebata cum reacţionează oamenii atunci când descoperă cine este ea, ea a spus că „gasp în general, şi apoi devin foarte prietenosi, şi să ia şansa de a trimite felicitari la tatăl meu. Nimeni nu a reacţionat vreodată rău.”

Despre Ovidiu
Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins. (Plutarh)

One Response to Frumoasa Aisha Gaddafi, „Claudia Schiffer din Africa de Nord” fiica liderului Muammar Gaddafi, dă mâna cu suporterii de la Bab Al-Aziziyah în Tripoli. Video! عائشة القذافي Aïcha Kadhafi

  1. Ovidiu says:

    femeie ce femeie aisha ce femeie aisha

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: