Shopinng în pielea goală la New York. Simone şi-a şocat admiratorii după ce a pozat ea însăşi goală în timp ce făcea cumpărături.


Erica Simone este o tanara fotograf american, care a crescut în Paris, Franţa şi sa mutat la New York, la vârsta de 16 ani pentru a participa la Fashion Institute of Technology. Munca sa a fost publicat în reviste, cum ar fi National Geographic şi PHOTO franceză. Erica a câştigat premii şi diverse concursuri, inclusiv la National Geographic Magazine şi a fost intitulat „Artistul Anului” în 2005 de către Copa5, rep agenţia artistica.

Până la vârsta de 20, Simone a expus lucrarea la New York Art Festival si a fost arată în expoziţii personale şi de grup la New York, Berlin şi Paris. Pasiunea pentru fotografie a condus-o pentru a trage o serie de subiecte, dar pasiunea ei se află în jurnalism de călătorie şi de crearea de muncă de moda edgy folosind tehnici creative de iluminat.

în prezent lucrează la un proiect de arta intitulat „Nue York”, care a castigat o mentiune onorabila din Artisti Wanted.

Fotograful de origine franceză Erica Simone şi-a şocat admiratorii după ce a pozat ea însăşi goală în timp ce făcea cumpărături.

Născută în Paris, Erica a declarat că a făcut acest gest în numele artei şi că nu îi este deloc ruşine cu corpul ei.

„Este frumos să pozezi nud şi în timpul şedinţei foto am fost complimentată de nenumărate ori cu priviri pofticioase venite din partea bărbaţilor”, a declarat ea pentru Daily Mail.

Despre Ovidiu
Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins. (Plutarh)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: