Angajat al ambasadei SUA Silviu Crăescu: Băsescu a venit aici plângând şi mirosind a băutură- VIDEO


Declaraţie-şoc a unui fost angajat al ambasadei Statelor Unite la Bucureşti. Românul, care a fost oficial administrator al reprezentanţei diplomatice, susţine că Traian Băsescu s-ar fi dus băut la Ambasada Statelor Unite la Bucureşti, în seara în care a fost suspendat din funcţie de către Parlament, ca să-i ceară ajutorul ambasadorului Nicholas Taubman.

Mihai Gâdea a citit aseară în direct, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, textul unei telegrame făcute publică de Wikileaks, în care un angajat al ambasadei SUA în România din 2007 poveşteşte cum preşedintele Traian Băsescu, proaspăt suspendat, a venit la ambasador acasă „plângând” şi „mirosind a alcool”, pentru a-i cere ajutorul.

Publicaţia prezintă întregul portret făcut de angajatul instituţiei şefului statului, care, prezentându-se la reşedinţa acestuia într-o seară „fără SPP-işti”, i-ar fi defectat sistemul de securitate: „un preşedinte suspendat foarte slab, moale, plângând şi mirosind a bătutură”

„Am văzut un preşedinte într-o stare de agitaţie caracteristică unui om aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, mirosind a băutură, care a dat peste cap dispozitivul de securitate propriu al reşedinţei ambasadorului SUA, deoarece nu avea permis de acces aprobat şi nici o funcţie oficială. A fost derută. A venit aici, în jur de 18:30 PM, fără escorta SPP, însoţit doar de o maşină blindată”, se arată în telegramă.

Despre Ovidiu
Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins. (Plutarh)

One Response to Angajat al ambasadei SUA Silviu Crăescu: Băsescu a venit aici plângând şi mirosind a băutură- VIDEO

  1. Pingback: Wikileaks – Portret de preşedinte Traian Băsescu – VIDEO « StireaPress Ediţie OnLine Vedete Istorie Politică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: