Conform Best hu, soţia lui Gaddafi este unguroaică de origine maghiară. Safiya Farkas născută iniţial Zsófia Farkas. Kadhafinak magyar felesége van!


ZSÓFIA FARKAS

ZSÓFIA FARKAS

După nouă ani Muammar Gaddafi kadhafi era nevoit să se desparte de amanta sa ucraineancă Galina Kolotnitska, însa a ţinut foarte mult la ea. Cu toate acestea, soţia sa de origine maghiară i-a rămas alături.

Lumea îl consideră pe Gaddafi monstru, dar există două femei care el înseamnă marea lor dragoste.
Una dintre ele este soţia actuală, Sofia de origine maghiară născută – iniţial – Zsófia – Farkas, în treizeci de ani de căsătorie a dat naştere la şapte copii. însă şi doi adoptivi. Şi care la acel moment, momentul când s-au cunoscut i-a salvat viaţa. Nu-i o poveste de dragoste obişnuită, al lor este deja o legendă!
Pe tatal Zsófiei îl cheamă Farkas Iván care a ajuns in Bosnia pe vremea monarhiei. Zsófia 68 de ani a fost asistentă medicală când l-a cunoscut pe Gaddafi in 1970.

Galina Kolotnitska,

Galina Kolotnitska,

Nouă ani in viaţa lui Gaddafi a apărut o altă asistentă. De data asta o ucraineancă l-a cucerit pe Gaddafi, o blondă frumoasă, mai tânără faţa de Gaddafi cu 30 de ani Galina Kolotnitska. Gaddafi a cunoscut-o la un spital din Tripoli. A fost alesă de Gaddafi ca să facă parte din echipa de asistente in funcţia de inspector general. Galina a fost intodeauna alături de el.
Galina l-a insoţit aproape in toate vizitele in srăinătate. Pentru siguranţa Galinei, Gaddafi însuşi a trimis-o la Kiev. De aceea este o mare lovitură pentru Gaddafi această desparţire!
––––––––––––
„A „légitámadások közepette a líbiai vezetőt magánéleti csapások is érik. Kilenc év után el kellett válnia ukrán szeretőjétől, pedig hozzá nagyon ragaszkodott. Magyar származású felesége azonban mellette maradt. A világ szörnyetegként tekint Kadhafira, ám van két nő, akiknek ő jelenti a nagy szerelmet. Az egyik a felesége, a magyar származású Szofija – eredetileg Zsófia – Farkas, aki a házasságuk harminc éve alatt hét gyereket szült neki, kettőt pedig örökbe fogadott vele, s aki annak idején, a megismerkedésükkor az életét is megmentette. Nem mindennapi szerelmi történet az övék, már-már legenda!(….)”

Despre Ovidiu
Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins. (Plutarh)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: