FOTO EXCLUSIV REUTERS – Vă avertizăm că imaginile sunt şocante.! Imagini şocante de la operaţiunea în care a fost ucis Bin Laden


Bin Laden Foto: Reuters

Bin Laden Foto: Reuters

Fotografiile făcute după uciderea lui Osama bin Laden rămân confidenţiale. Preşedintele american Barack Obama şi-a anunţat şi motivat decizia la un post de televiziune din Statele Unite. Imaginile au fost catalogate de cei care le-au văzut drept macabre, dar toţi spun cu certitudine că este vorba despre fostul lider al-Qaida. Barack Obama a explicat că publicarea fotografiilor ar provoca un val de instabilitate în Orientul Mijlociu, fapt ce ar pune în dificultate trupele americane aflate în misiune.

Bin Laden Foto: Reuters

Bin Laden Foto: Reuters

La scurt timp după anunţul preşedintelui american, Reuters a dat publicităţii o serie de fotografii şocante despre care se spune că ar fi fost făcute după operaţiunea derulată de SEAL, duminică, în Pakistan, în cadrul căreia a fost ucis Osama bin Laden.

Bin Laden Foto: Reuters

Bin Laden Foto: Reuters

În poze apar trupurile însângerate ale unor oamenii despre care se spune că ar fi dintre apropiaţii lui bin laden, dar şi locuinţa în care a fost ucis Osama bin Laden. O parte dintre imagini arată dormitorul în care ar fi fost ucis Osama bin Laden, iar altele înfăţişează exteriorul vilei fortificate în care liderul al-Qaeda s-a ascuns în ultimii cinci ani.

Vă avertizăm că imaginile sunt şocante.

Despre Ovidiu
Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins. (Plutarh)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: