Sexi-consiliera de la IMM-uri, angajată de mama ei după un concurs la care a participat doar ea. Lelica Crişan, mama Biancăi Jurcă: „Şi copiii noştri trebuie să lucreze undeva”


biana jurca

biana jurca

Bianca Jurcă este consilier la Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri Timiş. Director al instituţiei este chiar mama tinerei, Lelica Crişan, care spune că odrasla ei a fost angajată în baza unui concurs.

Ultimele poze realizate de Bianca Jurcă, la Pădurea Verde, au făcut mare vâlvă în spaţiul virtual şi au readus în discuţie cariera tinerei care a fost pe rând consilier la Prefectura Timiş şi asistentă a ministrului Valeriu Tabără. Acum Bianca Jurcă îi învaţă pe reprezentanţii firmelor mici şi mijlocii să ia fonduri europene. Absolventă a Facultăţii de Biologie şi studentă la Drept, sexi-politiciana este super-calificată pentru consilieri la IMM-uri. „S-a angajat pe în urma unui concurs. Are pregătire profesională corespunzătoare. Concursul a fost anunţat, dar nu s-a prezentat nimeni. Nu am dezavantajat pe nimeni. Trebuie să lucreze şi copiii noştri undeva. Dacă au o pregătire trebuie să lucreze undeva”, a spus directoarea Agenţiei pentru IMM-uri, Lelica Crişan, mama Biancăi Jurcă.

Potrivit Lelicăi Crişan, fiica sa va mai sta la IMM-uri până în august, fiind angajată pe o perioadă determinată după eliberarea unui post ocupat de o mamă care a plecat în concediu maternal. După ce pleacă de la instituţia condusă de mama sa, Bianca are viitorul asigurat. „O să mă angajez la o bancă, e foarte sigur. Staţi liniştiţi că nu o să rămân pe drumuri, mai am şi salonul”, a spus Bianca Jurcă. Aceasta a ţinut să precizeze că ultimele fotografii „sunt făcute în timpul liber, este pasiunea mea, care este problema?”.

Da click intra pe site-ul Biancai

Despre Ovidiu
Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins. (Plutarh)

2 Responses to Sexi-consiliera de la IMM-uri, angajată de mama ei după un concurs la care a participat doar ea. Lelica Crişan, mama Biancăi Jurcă: „Şi copiii noştri trebuie să lucreze undeva”

  1. Da, e bună, nu-i de mirare că a câştigat concursul. 🙂 Trebuie să aibă grijă cu burtica, are deja tendinţe de lăsare şi să se controleze, fiindcă are tendinţe de-ngrăşare. În rest, e OK. A trecut toate criteriile pentru IMM-uri. 😀

  2. Ovidiu says:

    @Roxana,
    Si la asemenea „concursuri” ai nevoie de noroc.. dar nu imi place tupeu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: