EXCLUSIV VEZI FOTO! Piţipoanca (Bianca Jurcă) angajată de mamă la fonduri europene îşi face salon de fiţe pe banii UE 122.000 de euro – Bianca Jurcă: ” Mă gândesc serios să mă duc să mă călugăresc” Bianca vrea sa ii dea in judecata pe ziaristii care i-au furat pozele….Ex-pedelista Bianca Jurcă îşi „cosmetizează” salonul cu fonduri europene. “Oamenii sunt invidioşi pe mine”


Fotomodelul Bianca Jurcă, angajată ca şi consilier Programe Europene la Agenţia pentru IMM-uri Timiş, acolo unde director este mama ei, cere, prin ADR Vest, 122.000 de euro de la Uniunea Europeană pentru a-şi moderniza salonul de înfrumuseţare, pe care îl conduce „după ora 17.00”, când iese de la serviciu.

Cariera Biancăi Jurcă a avut un parcurs extreme de interesant. Chiar dacă a lucrat ca şi secretară la Prefectura Timiş şi asistentă a Ministrului Agriculturii, Valeriu Tabără, tânăra s-a făcut remarcată doar prin pozele în care a apărut mai mult goală decât îmbrăcată. În 2008, o angajată a Agenţiei pentru IMM-uri Timiş pleacă în concediu de maternitate, iar locul ei este luat de Bianca Jurcă, fiica directoarei care conduce instituţia. Tânăra ocupă şi în prezent funcţia de consilier Programe Europene, învăţându-i pe patronii IMM-urilor să atragă bani de la UE. Mama tinerei, Lelica Crişan, susţine că fiica ei a fost angajată în urma unui concurs la care a participat singură pentru că nu s-au prezentat alţi candidaţi.

Experienţă folosită din plin

Activitatea de la Agenţia pentru IMM-uri i-a folosit de minune sexi-consilierei, iar în luna iulie a anului trecut, aceasta a depus la Agneţia pentru Dezvoltare Regională Vest un proiect pentru o finanţare europeană de 122.000 de euro, nerambursabili.

Proiectul prevede modernizarea salonului de înfrumuseţare SC BYANKA STAFF SRL, deţinut de Bianca Jurcă. Reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Regională Vest susţin că nu poate fi vorba de un conflict de interese pentru că e vorba de două instituţii diferite, ADR care finanţează IMM-uri cu cel mult nouă angajaţi, iar Agenţia pentru IMM-uri, care finanţează întreprinderi mici şi mijlocii cu peste 10 angajaţi. „Nu este niciun conflict de interese, am şi eu dreptul să-mi dezvolt afacerea. Care e problema? E singurul program la care puteam să accesez şi eu”, a spus Bianca Jurcă. Aceasta mărturiseşte că a folosit experienţa de la Agenţia pentru IMM-uri în depunerea proiectului, dar „am şi fost ajutată”.

Proiectul „eligibil”, dar cu probleme

Bianca Jurcă a depus cererea de finanţare în luna iulie a anului trecut, iar, potrivit datelor postate pe siteul ADR Vest, proiectul este încă în stadiul de evaluare. „Potrivit procedurilor se depune proiectul, se verifică conformitatea, în sensul că se verifică dacă documentele sunt complete şi dacă ceea ce cere solicitantul este eligibil. Urmează evaluarea tehnică, făcută de exeperţi desemnaţi direct de minister şi verificarea la faţa locului, iar apoi contractarea”, a explicat şeful ADR Vest, Sorin Maxim.

Chiar dacă cererea Biancăi Jurcă a fost aprobată de principiu, se pare că proiectul întâmpină dificultăţi, iar notorietatea sexi-consilierei este mai degrabă un dezavantaj decât un privilegiu. „Momentan aştept şi aştept de mult timp. Dacă lucrez acolo nu înseamnă că se rezolvă atât de repede, dimpotrivă. Din câte am auzit ieri, chiar sunt nişte probleme cu proiectul meu. Am primit înştiinţare că trebuie să fac nişte clarificări. Deja e a doua oară când primesc clarificări”, a spus tânăra, care şi-a epuizat dreptul de a mai face clarificări ale proiectului. Potrivit procedurilor, astfel de lămuriri pot fi aduse de maximum două ori.

Bianca Jurcă, fotomodel şi consilier Programe Europene la Agenţia pentru IMM-uri Timiş, acolo unde director este mama ei, cere, prin ADR Vest, 122.000 de euro de la Uniunea Europeană.

Potrivit Adevărul, cu aceşti bani, Bianca Jurcă vrea să-şi modernizeze salonul de înfrumuseţare, pe care îl conduce „după ora 17.00″, când iese de la serviciu.

Bianca Jurcă este din Timişoara şi a intrat în PDL încă de la 18 ani. În urmă cu un an, a renunţat la carnetul de membru de partid pentru o pasiune: aceea de a poza nud.

Bianca Jurcă lucrează, în prezent, la Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici, Mijlocii şi Cooperaţie.
După ce a renunţat la calitatea de membru al PDL, din cauza carierei de fotomodel, frumoasa Bianca Jurcă are din nou probleme, datorate pasiunii de a poza sexy. Angajată la Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici, Mijlocii şi Cooperaţie din Timişoara, unde şefă îi este chiar mama ei, Lelica Crişan, tânăra este acuzată că a prejudiciat imaginea instituţiei, după ce a pozat îmbrăcată sumar în mijlocul unei păduri.

«Oamenii sunt invidioşi»

“Oamenii sunt invidioşi pe mine, pentru că am ce arăta. Nu am făcut rău nimănui prin apariţiile mele. Dar acum toate atacurile se îndreaptă asupra mamei, care e nevoită să suporte toanele unor invidioşi. Mă gândesc serios să mă duc să mă călugăresc, poate aşa voi fi lăsată în pace”, a declarat Bianca, pentru Libertatea. Bruneta spune că a realizat pozele în timpul ei liber şi că deşi mai are şi alte preocupări, fiind managerul unui salon de frumuseţe din Timişoara, la serviciu îşi face conştincios treaba.

«Şi copiii noştri trebuie să lucreze undeva»

Lelica Crişan, mama Biancăi Jurcă, spune că nu vede care e problema că fiica ei îi este subordonată.

“S-a angajat în urma unui concurs. Are pregătire profesională corespunzătoare. Trebuie să lucreze şi copiii noştri undeva”, a spus, citată de Adevărul, directoarea Agenţiei pentru IMM-uri, Lelica Crişan. Ea a precizat că fiica sa va mai sta în instituţie până în august, fiind angajată pe o perioadă determinată, după eliberarea unui post ocupat de o mamă care a plecat în concediu maternal.

Ex-pedelista Bianca Jurcă, angajată a Agenţiei pentru IMM-uri Timiş, cere, prin ADR Vest, 122.000 de euro de la Uniunea Europeană pentru a-şi moderniza salonul de cosmetică, pe care chiar ea a mărturisit că-l conduce „după ora 17.00”, când iese de la serviciu.

Bianca Jurcă s-a înscris de la 18 ani în PDL, hotărâtă să facă o carieră în politică. Şicanată de colegi din cauza apariţiilor din tabloide, a renunţat pe finalul anului trecut la carnetul de partid.

Fosta consilieră a ministrului Valeriu Tabără lucrează acum la Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici, Mijlocii şi Cooperaţie Timişoara. Pe pagina personală de internet, Bianca Jurcă spune că la ora 17, când termina munca de consilier, fuge la salonul de cosmetică, la care e şi manager. Dar şi că îi mai place din când în când să meargă prn cazinouri, pentru că are noroc. Tânăra susţine că a terminat Facultatea de Biologie , iar acum e în anul trei la Drept.
Surse: Antena 3 – Adevarul – Libertatea.ro – Capital ro Realitatea net

Vezi Site-ul Biancai

Despre Ovidiu
Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins. (Plutarh)

2 Responses to EXCLUSIV VEZI FOTO! Piţipoanca (Bianca Jurcă) angajată de mamă la fonduri europene îşi face salon de fiţe pe banii UE 122.000 de euro – Bianca Jurcă: ” Mă gândesc serios să mă duc să mă călugăresc” Bianca vrea sa ii dea in judecata pe ziaristii care i-au furat pozele….Ex-pedelista Bianca Jurcă îşi „cosmetizează” salonul cu fonduri europene. “Oamenii sunt invidioşi pe mine”

  1. Ovidiu says:

    Asta-i penal

  2. edeede3 says:

    http://bit.ly/p8QcPk

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: