Vezi ce frumoasa era Aisha Gaddafi fotografii inedite! Aisha Gathafi Aïcha Kadhafi Princesse de la Paix עיישה קדאפי عائشة القذافي عائشة معمر القذافي.Aisha Gaddafi si Ahmeed


La 34 de ani, Aisha Gaddafi este fermecătoare, frumoasă şi glamouroasă. Dacă n-ar fi „demna” urmaşă a tatălui său, ar fi putut să devină un model de succes.

Adoră hainele de firmă, are cont pe Facebook, îşi face cumpărăturile la magazinele de lux din Viena, a apărut frecvent pe paginile tabloidelor, zvonindu-se că ar fi avut o relaţie amoroasă cu premierul italian Silvio Berlusconi. Până aici nimic. neliniştitor.

A scris o carte de 92 de pagini intitulată „Prinţesa păcii”. De-aici începi să tremuri puţin şi să înţelegi că nu ai de-a face cu un biet iepuraş pierdut în lumea dezlănţuită.

La 34 de ani, femeia care şi-a atras porecla de „Claudia Schiffer a Africii de Nord” nu prezintă datele unei plăcute prezenţe pe podiumurile de modă. În primul rând, pentru că este „fiica tatălui său”: colonelul Muammar Abu Minyar al-Gaddafi. „Mai degrabă Miss Kalaşnikov”, titrează cu umor internauţii, aluzie la faptul că Aisha cunoaşte bine modul de utilizare al armei cu pricina. În acest context, aproape că nici nu mai contează faptul că îşi iubeşte genţile şi pantofii…

Daily Mail o descrie ca împărtăşind total „valorile” familiei. În anul 2000, în timpul unei vizite la Londra i-a înfuriat pe diplomaţii britanici cu o intervenţie în sprijinul IRA, în 2006 s-a căsătorit cu unul dintre verii săi, în octombrie 2010 declara că în Libia se ocupă nu doar de avocatură, ci şi de apărarea drepturilor femeilor.

Iar în toţi anii posibili şi imposibili a declarat sus şi tare că încălcarea flagrantă a drepturilor omului de către regimul tatălui său nu există! Aisha este de profesie jurist, printre clienţii săi numărându-se, în 2004, şi Saddam Hussein.

Aisha Gaddafi a fost deseori comparată cu Claudia Schiffer
Cu timpul a lepădat hainele elegante, abordând un „look” popular, în tentativa de a „îndulci” imaginea regimului de la Tripoli.

În primăvara acestui an s-a cocoţat pe o maşină, flancată de bodyguarzi în civil, şi s-a lăsat fotografiată de jurnalişti în timp ce scanda slogane de susţinere a tatălui său.

Cât despre iubirea pe care i-o poartă dictatorului, Aisha spune că nu poate să descrie sentimentele în cuvinte: „Doar mă simt în siguranţă cu tatăl meu”. Dar poetizează foarte bine: „Tatăl meu este cetatea mea împotriva durerii” (a recunoscut în câteva rânduri că îi place mult poezia…).

Mărirea buzelor sau frecventa schimbare a look-ului n-au reuşit să inducă în eroare mass-media „din afară” care ştie foarte bine că fata are un ghimpe bine întemeiat faţă de Occident. Sora sa adoptată, Hanan, 9 ani, a fost ucisă într-un raid la Tripoli, în timpul bombardamentului american din 1986.

„Mă simt în siguranţă cu tatăl meu. Am caracterul lui revoluţionar în sânge. El e remediul meu, e cetatea mea împotriva durerii”.
AISHA GADDAFI, fiica lui Muammar Gaddafi

IPOSTAZE

O revoluţionară casnică

De câte ori are ocazia, Aisha Gaddafi se aruncă în mijlocul mulţimii, acoperită cu un văl tradiţional, strigând că tatăl ei este „un mare om şi un mare lider”. Ca bonus pentru presă: „Am caracterul lui revoluţionar în sângele meu”.

Perfecţionistă, ea recunoaşte că încearcă să fie „o gospodină desăvârşită şi, deşi încercările mele nu au reuşit de la început, în cele din urmă am avut un oarecare succes, datorită mamei mele, care m-a învăţat să pregătesc anumite feluri de mâncare; ea mi-a rezolvat multe dintre problemele casnice, m-a obişnuit să îmi organizez mai bine casa”. Acasă, la loc de cinste stau fotografiile de familie şi canapeaua preferată, a cărei formă aduce cu cea a unei sirene.

Dacă în ceea ce priveşte trecutul Libiei are răspunsuri clare, pe tema viitorului ţării, devine un pic mai vagă. Întrebată dacă Libia ar putea deveni o democraţie în stil occidental, ea răspuns: „De genul celor care ar trebui să fie democraţi, dar care au închisori secrete cum ar fi Guantanamo?”.

Despre Ovidiu
Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins. (Plutarh)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: