Foto | Cât de bine arătau împreună Ioana și Călin Popescu Tăriceanu!


Ioana și Călin Popescu Tăriceanu s-au căsătorit în 2004, după ce în 2003 se logodiseră. După șapte ani de la fericitul eveniment, relația celor doi se destramă.

Ioana și Călin Popescu Tăriceanu s-au căsătorit în 2004, după ce în 2003 se logodiseră. După șapte ani de la fericitul eveniment, relația celor doi se destramă.

Înaltă, blondă, frumoasă, finuță. Așa e Ioana Tăriceanu, iar fostul premier este și el un bărbat bine. Astfel, cei doi au format în acești ani un cumplu frumos, de invidiat și au dat mereu de înțeles că formează o adevărată echipă. Ba chiar au apărut foarte tandri în public, părând îndrăgostiți unul de celălalt.

Dar orice poveste frumoasă are, din păcate, un sfârșit. Astăzi, Ioana și Călin Popescu Tăriceanu au anunțat că vor divorța.

Călin şi Ioana-Popescu Tariceanu au trimis presei un comunicat în care îşi manifestă hotărârea de a se separa. „Anunţul este făcut public cu intenţia de a evita speculaţiile de orice natură”, se specifică în comunicat. Aceştia au punctat: „nu vor fi făcute comentarii ulterioare divorţului” şi au făcut un apel la presă „să respecte nevoia de intimitate în această perioadă”.

Ioana Tăriceanu are 34 de ani şi este a patra soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu (59 de ani). Ei au împreună un băiat, născut cu câteva luni înaintea căsătoriei civile, care a avut loc în anul 2003, la Budapesta. În 2004, cei doi s-au căsătorit şi religios.

După ce în ultimii ani au existat zvonuri privind despărțirea lor, Ioana și Călin Popescu Tăriceanu au decis astăzi să anunțe oficial că vor divorța. După opt ani de căsnicie în timpul căreia s-a născut și un băiețel, cei doi au hotărât să pună capăt mariajului.

Ioana Tăriceanu are 34 de ani şi este cea de-a patra soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu. Deși s-au căsătorit abia în anul 2003, cei doi s-au cunoscut pe Calea Victoriei, în timpul unei manifestaţii organizate de Convenţia Democrată, cu puţin timp înainte de alegerile din 1996. Ioana Tăriceanu a fost desemnată de mai multe ori cea mai elegantă femeie din România.
Chiar dacă fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a fost complimentat de multe ori pentru frumusețea soției sale, inclusiv de către membrii formatiei Rolling Stones, se pare că mariajul celor doi „scârțâia” de câțiva ani, timp în care au existat numeroase zvonuri cu privire la despărțirea lor.

Despre Ovidiu
Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins. (Plutarh)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: