Fotografii din colecţia privată a Aishei Gaddafi, dezvaluie „Claudia Schiffer a Africii de Nord”


 Aisha Gaddafi apare în fotografii în copilărie, alături de tatăl său, dar şi la maturitate, cu nişte prietene în reşedinţa de la Bab al-Azyzyia (se văd şi sticle de alcool, interzis în Libia), fotografii de nuntă, atât în costumaţie tradiţională, cât şi în rochie occidentală, aşezată pe o piesă de mobilier… inedită, o sirenă din aur.

Căderea regimului libiana permis o privire de interior a stilului de viaţă a familiei Gaddafi, dezvăluind totul, de la gustul lor în mobilier Mermaid aur, pasiunea lor pentru picturi de masini sport si bucuria lor aparentă de alcool (în ciuda faptului oarecum ciudat că acesta a fost interzis în ţară de către Gaddafi însuşi).

Cu toate acestea, niciuna dintre intimităţile familiei Gaddafi nu a părut atât de bizară ca albumul privat al Aishei Gaddafi, singura fiică biologică a lui Muammar Gadaffi. De fapt, surpriza acestui album a fost însăşi Aisha.
Albumul personal de fotografii al Aishei Gadaffi a fost descoperit în locuinţa tatălui ei din Tripoli, pe 29 august. Fotografiile dezvăluie cel mai bine stilul de viaţă al regimului.
Aisha însăşi este un pic de o surprinsa, de fapt.
Cunoscută drept Claudia Schiffer a Africii de Nord, Aisha Gaddafi a primit educaţie occidentală şi este avocat. Ea a lucrat pentru apărare în procesul lui Saddam Hussein, a fost ambasador la Naţiunile Unite şi o ferventă apărătoare a drepturilor femeilor. Pe de altă parte, Aisha a susţinut în permaneţă regimul tatăl său, precum şi alte organisme care au prea puţine în comun cu drepturile omului.
Aisha Gaddafi in Elvetia עיישה קדאפי عائشة القذافي Aïcha Kadhafi حبي أميرة السلام – عائشة القذافي
Nunta, ianuarie 2006, Ahmeed si Aisha Gaddafi. Foto Balkis Press
Pe de altă parte, ea a fost întotdeauna un apărător de nădejde al regimului tatalui ei, IRA şi grupuri diverse alte înregistrări cu slabă în domeniul drepturilor omului.
Acum, a fugit în Algeria, cu mulţi membri ai familiei sale, a fost anunţat marţi că Aisha, de asemenea, Gaddafi a dat naştere-al patrulea copil, considerata a fi cu vărul ei Ahmeed Al-Gaddafi al-Qahsi, care a fost un colonel în armata înainte de a fost ucis în luptă în ultima lună.
Indira Gandhi linga Aisha Gaddafi. Foto Balkis PressPentru a afla mai multe despre viaţa ciudată şi plin de farmec al fiicei lui Gaddafi să ia o privire la aceste fotografii din colecţia sa privată, eliberat după ce au fost percheziţionat de către combatanţi rebeli din Tripoli.Marţi, Aisha Gaddafi a dat naştere celui de-al patrulea său copil în algeria, unde se află împreună cu o parte a familiei sale. Se spune despre copil că ar fi al vărului aishei, colonelul Ahmed al-Gaddafi al-Qahsi, care ar murit într-un atac luna trecută.

Despre Știrea
Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins. (Plutarh)

3 Responses to Fotografii din colecţia privată a Aishei Gaddafi, dezvaluie „Claudia Schiffer a Africii de Nord”

 1. Radu Humor says:

  Ce mica-i lumea, si ce rea ?!
  Asa rochie de mireasa a avut si aleasa lui Borcea ( dintre cele ca ea) !

 2. Ovidiu says:

  Tare rea asa se zicea si de Ceausescu

 3. SANDA says:

  Esteo femeie foarte frumoasa si nu trebuie sa o jignim cum am facut cu familia CEAUSESCU si acum milioane de romani regreta ce sa intanplat in 89 ..Nu peste mult timp o sa-l regrete libieni pe GADDAFY asa rau cum a fost sa nu uitam Irakieni ce fariciti au fost cant au omorat pe SADAM H .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: