Foto | Ce frumoasă e Aisha, fiica lui Muammar Gaddafi! Cine este mai frumoasă, Aisha Gaddafi sau fotomodelul german Claudia Schiffer?


Cunoscută drept Claudia Schiffer a Africii de Nord, Aisha Gaddafi, fiica preşedintelui libian Muammar Gaddafi, este una dintre cele mai frumoase femei de pe continentul african

Înaltă și suplă ca o gazelă, Aisha, în vârstă de 36 de ani, este avocat, a lucrat pentru apărare în procesul lui Saddam Hussein, a fost ambasador la Naţiunile Unite şi o frecventă apărătoare a drepturilor femeilor.

Frumoasa fiică a liderului libian Muammar Gaddafi are patru copii, ultimul fiind adus pe lume marți, în Algeria.

Datorită aspectului fizic, eleganței și a părului blond, Aisha este comparată de ani buni cu fotomodelul german Claudia Schiffer.

Tu ce crezi, merită Aisha să fie numită Claudia Schiffer a Africii de Nord? Cine este mai frumoasă, fiica liderului libian sau fotomodelul german?


Foto: Northfoto

Muammar Abu Minyar al-Gaddafi s-a nascut pe 7 iunie 1942 si este conducatorul Libiei din anul 1969. Cunoscut si ca Colonelul Gaddafi, Muammar Gaddafi s-a nascut intr-o familie de tarani beduini in apropiere de orasul Sirt. Dupa ce a urmat scoala din Fezzan intre 1956 si 1961, a studiat dreptul ulterior inscriindu-se la Academia Militara libiana.
A fost trimis la cursuri de perfectionare la Academia Militara din Atena, Grecia, si in Marea Britanie la The British Army Staff College.

Pe data de 1 septembrie 1969, un grup de tineri ofiteri condusi de Gaddafi a dat o lovitura de stat (fara varsare de sange) pe cand Regele Idris I se afla in Turcia la tratament medical. Printul mostenitor Sayyid Hasan ar-Rida al-Mahdi as-Sanussi, nepotul regelui, a fost destituit si tinut sub arest la domiciliu. Monarhia a fost abolita, proclamandu-se „Republica Araba a Libiei”.

Cunoscut si pentru imbracamintea sa oarecum excentrica si pentru ochelarii de soare pe care ii poarta deseori, Gaddafi a dorit sa devina un fel de Che Guevara al erei sale, dand refugiu sau armament elementelor radicale care se declarau anti-occidentale sau anti-imperialiste.

In 1970 a expulzat practic pe toti italienii din Libia. Gaddafi este Doctor Honoris Causa al Universitatii Megatrend din Belgrad. Conducatorul Libiei are si o familie numeroasa, cand vine vorba de copii:

*Muhammad Gaddafi, fiu (Presedintele Comitetului Olimpic Libian)
*Saif al-Islam Gaddafi, fiu (pictor)
*Saadi Gaddafi, fiu (fotbalist)
*Mutasim-Billah Gaddafi, fiu (ofiter)
*Hannibal Gaddafi
*Saif Al Arab
*Khamis, fiu (politist)
*Aisha Gaddafi, fiica (avocata)
*Hanna Gaddafi (medalion), fiica adoptiva (ucisa in bombardamentul american din 15 aprilie 1986

Tyler Hicks, fotograf pentru The New York Times, se afla sâmbătă în casa colonelului din Bab al-Aziziya, unde a descoperit albumele, într-o cameră la subsol, printre certificate, diplome, premii şi tablouri.

În albume se află fotografii de la partidele de fotbal jucate de rudele colonelului, imagini cu bebeluşi sau Gaddafi ca tânăr locotenent la sfârşitul anilor 1960.

Hicks a luat albumele cu fotografii la hotel, unde i-a întrebat pe rebeli dacă cunosc persoanele din imagini. În mod surprinzător, ei nu au putut să recunoască majoritatea persoanelor, întrucât nu mai văzuseră fotografii cu ei înainte. Familia lui Gaddafi a fost un mister pentru ei, până acum.

Imaginile vor fi date autorităţilor libaneze, care le vor arhiva.

Despre Ovidiu
Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins. (Plutarh)

One Response to Foto | Ce frumoasă e Aisha, fiica lui Muammar Gaddafi! Cine este mai frumoasă, Aisha Gaddafi sau fotomodelul german Claudia Schiffer?

  1. Ovidiu says:

    Aisha e mai frumoasa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: