Holly Peers


Măsurătorile corpului ei
Această brunetă cu ochi verzi are înălțime de 5 picioare, 7 inci și ea (total) legănește o figură 30F-24-34

Holly Peers este un model glamour englez, născut în Salford. Ea a început să modeleze în 2009 când a fost descoperită de Alison Webster, fotograf pentru ziarul Sun, după ce a apărut în presa locală pentru un marș de caritate prin centrul orașului Manchester pentru a strânge bani pentru SOS Holly a început curând să …
Născută: 30 iulie 1987 (vârsta 36 de ani), Salford, Regatul Unit
Înălțime: 1,7 m

Holly Peers este o englezoaică atrăgătoare și frumoasă, care provine din Salford, Anglia. Cu darul unui corp uimitor, ea a fost prezentată pe pagina The Sun’s Page 3 de mulți ani. Ea a lucrat de modelare și de susținere pentru numeroase mărci precum Rebellious Fashion, Pretty LittleThing, Lindy Bop, Raw Sport, Body Power și Boohoo. Holly are o bază uriașă de fani ai rețelelor sociale, cu peste 500.000 de urmăritori pe Instagram și peste 500.000 de urmăritori pe Twitter.

Height 5 ft 7 in
Weight 60 kg
Date of Birth July 30, 1987
Zodiac Sign Leo

Fosta preferată de la pagina „3 The Sun”, Holly Peers, a ieșit din dormitorul ei, în timp ce arată că este încă una dintre cele mai înfățișate în afacerea de modelaj de lenjerie.

În urma unui studiu științific al chirurgului plastician Dr Patrick Mallucci, s-a descoperit recent că tânăra de 29 de ani are cei mai frumoși sâni din Marea Britanie.

Dar Holly, din Manchester, a spus: „Mă uit la atâtea alte fete cu sâni drăguți și cred că sunt mult mai frumoase decât ale mele

De asemenea, a fost inclusă în Calendarul Hot Shots 2012. Mai târziu, a făcut model pentru reviste numite Loaded și Nuts. Modelul a lucrat cu o varietate de mărci de îmbrăcăminte populare și linii de bikini și lenjerie intimă ca rezultat al carierei sale de model. Acest lucru a contribuit în mod semnificativ nu numai la avansarea carierei sale profesionale, ci și la generarea de venituri consistente și popularitate. Ce știi despre viața ei privată? Cu cine se întâlnește acum Holly Peers? Holly Peers are un iubit? În ciuda unei armate considerabile de fani bărbați, modelul nu este casatorita și nu are o relație acum. Mai mult, ea păstrează toate informațiile despre toți iubiții ei anteriori secrete publicului.

Înălțimea lui Holly Peers este de 5 picioare 7 inci sau 170 de centimetri. Ea cântărește 60 kg sau 132 de lire sterline. Holly Peers locuiește acum în Manchester, Anglia, Regatul Unit. Ea desfășoară o activitate independentă și primește constant numeroase oferte de muncă de la firme cunoscute.

Lasă un comentariu