Bojana Krsmanovic


Născută: 1 martie 1992 (vârsta 31 de ani), Belgrad, Serbia
Filme: Sports Illustrated: The Making of Swimsuit 2017
Frați/Surori: Maja Krsmanović
Înălțime: 1,8 m

Bojana Krsmanovic, numită adesea Bo, este un model sârb născut la Krnjaca, Belgrad, în 1992. A început să lucreze de la vârsta de 14 ani. A fost introdusă în lumea modei de sora ei, care este de profesie creatoare de modă. Ea studiază la Universitatea privată Megatrend la Departamentul de Studii în Afaceri. Când era fată, avea o înfățișare băiețestă, așa că nimeni nu și-ar fi putut imagina că, câțiva ani mai târziu, va arăta ca una dintre cele mai frumoase și mai de succes top modele din toate timpurile, Cindy Crawford. Colegii ei de școală râdeau de înălțimea ei și de silueta ei subțire, așa că a antrenat karate și l-a aplicat asupra lor. Ea a avut primul loc de muncă în străinătate la vârsta de cincisprezece ani, în timpul Săptămânii Modei din Atena. Așa a învățat de la colegii ei mai mari și a câștigat încrederea de care avea nevoie.

În 2012, a apărut în videoclipul piesei „Forget” interpretată de Tropico Band. Ea se uită înapoi la o carieră bogată, care include cooperarea cu designeri celebri, numeroase reviste și pagini de copertă în reviste. Aceste editoriale includ Elle U.S., Sports Illustrated și Maxim. De asemenea, a jucat în campanii pentru Guess și Intimissimi. Deși călătorește și lucrează mult, facultatea ei este o parte foarte importantă în viitor, așa că își dorește să-și termine studiile postuniversitare. După ce a reușit pe piața europeană, visul ei era să reușească pe piața din SUA și să lucreze la New York, oraș considerat cel mai important din lumea industriei modei.

Primul pas în acest sens a fost cooperarea cu „Guess” din Barcelona, care a fost continuată la Los Angeles. În sezonul toamnă/iarnă 2014 a înregistrat o campanie pentru blugi Guess și accesorii Guess. S-a trezit în compania unui coleg: Jeiji Hadid, Samante Hups, Jara Kmidan, Silvie Tolu și Nik Fuket. În 2015 a fost realesă ca Guess Guardian pentru campania de toamnă alături de colegii săi: Grays Elizabeth, Silvio Tolo și Mata Trea. Ea își petrece cea mai mare parte a timpului în străinătate la serviciu și cel mai adesea pentru spectacole de costume de baie și lenjerie intimă, pentru că astfel își poate arăta cel mai bine curbele. Deși mulți au sfătuit-o să slăbească, ea nu a fost de acord cu asta pentru că consideră figura ei marca ei.

Deși este comparată cu Cindy Crawford pentru buzele ei și pentru senzualitatea ei cu Monica Bellucci și Sophia Loren, Bojana se străduiește să fie unică și originală. În ciuda pieței care cere anumite proporții și valori pe care Bojana nu le respectă pe deplin, nu renunță la ceea ce o deosebește de mase și o face recunoscută. Ea își menține silueta cu exerciții fizice, de patru ori pe săptămână, cel mai frecvent în sală, dar uneori făcând jogging. Datorită cantității de antrenament nu are nicio dietă specială, încearcă doar să consume alimente sănătoase.

Lasă un comentariu