Roxana Nemes


Născută: 16 aprilie 1989 (vârsta 34 de ani), Târgu Mureș, România
Roxana Nemeș va face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România și și-a propus să le demonstreze celor de acasă că este o adevărată învingătoare.



Roxana Nemeș este un artist complet. Cântă și dansează de la o vârstă fragedă, pentru o perioadă a lucrat și ca model, iar acum, vedeta vrea să demonstreze că poate face față oricărei situații și că se poate descurca în cele mai grele condiții. Roxana Nemeș are o siluetă de invidiat, iar în ultima perioadă a slăbit mai multe kilograme. Dacă în trecut cântărea 75 de kilograme, la începutul anului 2020, vedeta afirma că a ajuns la 60 de kilograme, aceasta având o înălțime de 1.74 m.



CV Roxana Nemeș. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?
Roxana Nemeș și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la o vârstă foarte fragedă. Părinții cântăreței i-au descoperit talentul, aceasta devenind cunoscută la doar 4 ani, atunci când a cântat în fața a mai bine de 2000 de spectatori. Ulterior, Roxana Nemeș a urmat cursuri de balet, pentru o perioadă de 8 ani, iar apoi s-a întors la prima ei iubire, muzica. Vedeta a lansat mai multe piese, iar în anul 2010, primul ei single “Give a little more”, a fost semnat cu cea mai mare casă de producție din Franța și s-a bucurat de un real succes. De curând, fanii Roxanei Nemeș i-au putut urmări parcursul în cadrul competiției “Bravo, ai stil! Celebrities”, show de televiziune care i-a pus creativitatea la încercare, dar și cunoștințele în materie de modă și stil.

Date Biografice Roxana Nemeș
Vârstă: 31 ani

Înălțime: 1.74 metri

Greutate: 60 kilograme

Echipă: Faimoșii


Roxana Nemeș s-a născut pe 16 Aprilie 1989, este zodia Berbec și vine din județul Mureș. Aceasta a urmat cursurile Colegiului National Economic „Transilvania”, profilul: Turism, dar si Colegiul National „Alexandru Papiu Ilarian” Targu-Mures la profilul Istorie-Stiinte Sociale și a terminat Facultatea de Jurnalism. Cu toate acestea, muzica a rămas întotdeauna pe primul plan pentru ea, reușind să își construiască o carieră în industria muzicală din România.

Roxana Nemeș spune despre ea că este o luptătoare și este convinsă că va putea face față provocărilor pe care le va întâlni la Suvivor România.


“Motivul pentru care particip la <Survivor România> este acela de a-mi depăși limitele. Consider că este o competiție din care voi învață multe, atât ca om, cât și ca artist. Este o provocare, sunt și foarte curioasă până unde pot să ajung. Mă știu că fiind un om care da ce are mai bun, sunt ambițioasă. Cred că mă voi adapta destul de ușor condițiilor de acolo, dar vom vedea la față locului… Sunt foarte curioasă, încântată și emoționată, de abia aștept să ajungem acolo și să trăim această experiență unică în viață. Cred că te întărește, te maturizează, te ajută să îți dai seama ce contează cu adevăra în viață. Înveți să te bucuri de fiecare clipă, să depășești mai ușor obstacolele. Toate aceste lucruri le vom învață odată cu această provocare. Vreau să îmi demostrez mie cât de puternică sunt!”, a spus Roxana Nemeș.

Ce imagini postează Roxana Nemeș pe Instagram?
Este o femeie frumoasă, iar Roxana Nemeș știe acest lucru. Îi place să pozeze și să posteze imaginile pe instagram, acolo unde este urmărită de 105 mii de persoane. Din fotografiile pe care le încarcă pe instagram se poate observa că Roxana Nemeș are un stil de viață sănătos și nu uită să facă sport, acesta fiind secretul siluetei subțiri cu care se mândrește.

Lasă un comentariu